Even voorstellen

Waterwerk is gespecialiseerd in het ontwerpen van meubels, interieurs, badkamers en keukens
Kleur en verlichtingsadviezen horen daar bij.

Een ontwerp in welke vorm dan ook weerspiegelt de persoonlijkheid van de klant. Wanneer mensen voelen dat je echt geïnteresseerd bent en dat je hun wensen begrijpt, dan vertrouwen ze je graag hun project toe. 

Verbouwen is een complexe onderneming. Een onderneming die soms onzekerheid oplevert omdat ideeën lastig te verwoorden zijn en de technische kennis van mogelijkheden vaak ontbreekt, terwijl er veel kosten aan verbonden zijn. Waterwerk wil die onzekerheid wegnemen.

Neem de tijd voor het hele proces. 

De luxe van een verbouwing wordt in eerste instantie bepaald door de manier waarop je erin kunt bewegen. Je zoekt naar vanzelfsprekendheid; een logische versmelting van functies; harmonie in verhouding, vorm en kleur.

“Een verbouwing bouw je in je hoofd, geïnspireerd door de eigenheid van de klant en de woning waarin deze leeft".

De mogelijkheden variëren van het maken van een ontwerp voor een kleine verbouwing van een deel van de woning tot grote projecten. Een uitgetekend compleet plan en indien gewenst ook de bouwbegeleiding.

“Waar ik mijn energie uit haal is om samen met mijn klant, in samenwerking met de aannemer, mooie projecten te mogen realiseren. 
Daarin verwerk ik mijn jarenlange kennis en mijn passie voor ontwerpen”.

DISCIPLINES:

INTERIEURONTWERP PARTICULIER EN ZAKELIJK

MEUBELONTWERPEN

TUINONTWERP

SPECIALISATIE IN BADKAMERS EN KEUKENS

KLEUR EN VERLICHTINGSADVIES